Promo icon

Gwarancja 100% satysfakcji

Promo icon

Dostawa w ciągu 3-5 dni roboczych

Promo icon

Sprawdzona jakość

Promo icon

Gwarancja 100% satysfakcji

Promo icon

Dostawa w ciągu 3-5 dni roboczych

Promo icon

Sprawdzona jakość

Wegańskie ciasto czekoladowe z mango

To ciasto jest całkowicie bez glutenu i cukru rafinowanego, surowe, wegańskie i lekkie, a do tego świetnie smakuje!

Przygotowanie zajmie Ci tylko 15 minut – ale po przygotowaniu dobrze jest zostawić je w lodówce na noc, aby składniki dobrze się połączyły.

Jest niezwykle zdrowe i idealne na każdą okazję oraz gdy po prostu najdzie Cię ochota na coś słodkiego.

SKŁADNIKI

Spód ciasta:

Nadzienie owocowe:

  • 2 czubate łyżki dżemu morelowego
  • 1 dojrzałe mango

Nadzienie czekoladowe:

  • 400 g czekolady
  • 500 ml skondensowanego mleka kokosowego
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
  1. Zmiel płatki owsiane na mąkę. Następnie zmiel daktyle i banany. Wymieszaj wszystkie składniki na masę, przełóż ją na blachę do pieczenia i rozprowadź palcami.
  2. Rozprowadź dżem na przygotowanym dnie, a następnie rozłóż pokrojone mango na całej blasze do pieczenia.
  3. Rozpuść czekoladę w kuchence mikrofalowej lub na parze, dodaj mleko kokosowe i dobrze wymieszaj. Polej nią mango i odstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.

Delivery
Tylko 200zł do DARMOWEJ DOSTAWY
Produkty w koszyku

Brak produktów w koszyku.

Oferta specjalna tylko tutaj!

Dodaj, aby zamówić i zaoszczędzić!

-72%
FatBurn Tea*

Przyczynia się do metabolizmu tłuszczów, eliminując nadmierną masę ciała i naturalnie tłumiąc uczucie głodu

129,00  36,12 
-40%
IMUNUP*

Zawiera 7 aminokwasów, 11 witamin i 8 minerałów dla mocnego układu odpornościowego

79,80  47,88 
-40%
Witamina D3 w proszku*

Najbardziej biodostępna forma witaminy D3 w proszku

38,90  23,34