Promo icon

Gwarancja 100% satysfakcji

Promo icon

Dostawa w ciągu 3-5 dni roboczych

Promo icon

Sprawdzona jakość

Promo icon

Gwarancja 100% satysfakcji

Promo icon

Dostawa w ciągu 3-5 dni roboczych

Promo icon

Sprawdzona jakość

Sałatka wiosenna

Składniki:

Sos

3 łyżki oliwy z oliwek
3 łyżki świeżo wyciśniętego soku z cytryny
1 łyżeczka syropu z agawy
1 ząbek posiekanego czosnku
1 łyżka drobno posiekanej świeżej bazylii
sól i pieprz do smaku

Sałatka

2 szklanki wody
1 szklanka komosy ryżowej
½ łyżeczki soli
2 łyżeczki oliwy z oliwek
kilka szparagów, około 15 szparagów (pokrojonych na kawałki)
1 łyżka świeżego soku z cytryny
1 szklanka mrożonego groszku
1 awokado pokrojone na kawałki
sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku
1/4 szklanki posiekanej bazylii

Sposób przygotowania:

  1. W misce lub szklance dobrze wymieszaj składniki na sos
  2. Dodaj komosę ryżową i osoloną wodę na patelnię i zagotuj na średnim ogniu. Doprowadź do wrzenia i zostaw na 5 minut, następnie zmniejsz ogień i gotuj przez kolejne 15 minut. aż woda wyparuje. Zdejmij z ognia.
  3. Podczas gdy komosa ryżowa się gotuje, przygotuj szparagi. Na dużej patelni rozgrzej oliwę na średnim ogniu. Dodaj szparagi i świeży sok z cytryny. Gotuj około 5 minut, następnie dodaj groszek i gotuj ok. 2 minuty.
  4. W dużej misce wymieszaj komosę ryżową, szparagi z groszkiem i awokado. Dodaj sos ze szklanki i dobrze wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Na koniec dodaj świeżą bazylię i podawaj.
Delivery
Tylko 200zł do DARMOWEJ DOSTAWY
Produkty w koszyku

Brak produktów w koszyku.

Oferta specjalna tylko tutaj!

Dodaj, aby zamówić i zaoszczędzić!

-72%
FatBurn Tea*

Przyczynia się do metabolizmu tłuszczów, eliminując nadmierną masę ciała i naturalnie tłumiąc uczucie głodu

129,00  36,12 
-40%
IMUNUP*

Zawiera 7 aminokwasów, 11 witamin i 8 minerałów dla mocnego układu odpornościowego

79,80  47,88 
-40%
Witamina D3 w proszku*

Najbardziej biodostępna forma witaminy D3 w proszku

38,90  23,34