Składniki:
- 1 szklanka mąki migdałowej
- 1 łyżka wiórków kokosowych
- 2 łyżki złotej mąki lnianej
- 1 szczypta soli himalajskiej
- 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 2 łyżki cukru kokosowego
- 1/4 łyżeczki stewii
- 2 duże jajka
- 1/2 szklanki jagód goji namoczonych w 1/4 szklanki wrzącej wody
- 1/2 szklanki kawałków czekolady
Sposób przygotowania:
- W dużej misce wymieszaj mąkę migdałową, wiórki kokosowe, mąkę lnianą, sól i proszek do pieczenia.
- Wymieszaj cukier kokosowy, stewię i jajka mikserem ręcznym.
- Do masy dodaj jagody goji i kawałki czekolady i przelej do naczynia do pieczenia 8 x 8, grubość warstwy około pięciu centymetrów
- Piecz przez 15 minut w 180°C
- Pokrój na kawałki i podawaj.